Jump to content

Iopus Imacros V6.0.2


aylavyu

Recommended Posts

imacros-web-browser-scripting-58.gif

Boyut: 4343 KB

Dil: İngilizce

Lisans: Full ( Crackli )

Kurulum: Katılımsız

Sürüm: 6.0.2

Açıklama :

IOpus iMacrosr sayesinde internet üzerinden modem resetleme işlemini tek tıkla yapabilirsiniz, sık ziyaret ettiğiniz sayfalarda yaptığınız sürekli işlemleri tek tıklama ile arka planda yapabilirsiniz, "tek tıklama ile" mail adresi yazma, şifre yazma, gelen kutusuna tıklama derdinden kurtulup direk gelen kutunuzdaki yeni postaları kontrol edebilirsiniz.

Programın çalışma mantığı kayıt tuşuna bastığınız anda klavye ve mause ile yaptığınız her vuruşu otomatik bir kod biçimi ile kodlayıp bir kısayol oluşturmaktan ibarettir. Siz oluşacak kısayola tıkladığınız anda tekrardan yaptığınız klavye ve mause işlemlerini o sizin için yapacaktır.

iMacros kolay kullanımı ile dikkat çekiyor, sürekli yaptığınız işleri iMacros Browser ile kayıt ederek yaptığınız taktirde, listeler menüsünde yapacağınız işleme tıklamanız yeterli olcaktır, bırakın şifre girme işlerini, modem resetleme işlerini o sizin için arka planda yapsın. Siz internette gezinmenin tadına varın.

Not : Bu program bir bakıma F5 olarakta Kullanılabilir. Bunun negibi faydaları olur derseniz, wepmasterlerin işine yarayabilir Programı açıp rec yaptıktan sonra oan yaptığın herşeyi kayıt eder. Örneğin login şifreniz yada buna benzer parola kullanıcı adı gibi, daha sonra playa bastığınızda yaptığınız işlemleri aynen uygular. Wepmasterlerin işine yarıyacak olan tarafı ise sayfa yenileme olayıdır, rece basıp sayfayı yeniledikten sonra, playa basıp yenileme hızını rakamla örneğin 1000 yaparsanız, çoğul hitiniz artar vede alexa sıralmasında çok fazla bir etkisi olur. İsterseniz firefox eklentisi olarakta kullanabilirsiniz seçenek olarak aşağıya ekliyeceğim iyi kullanımlar...

Kullanım :

iMacros Browser programını çalıştırın soldaki "Rec" Butonuna basın. Üstteki Browser a Modeminizin İp sini girin. Bağlantınızı Yeniden başlatın. Bağlandıktan sonra "Stop" a basın ve "Save" tuşuna basın ve kaydedin.. Kaydedilen dosyayı nasıl kullanılacağını tam bilmiyorum içeriği incelersiniz öğrenirsiz. Kolay Gelsin..

Link

Firefox Eklentisi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...