Jump to content

İstanbul'daki Sel Felaketi


morning

Recommended Posts

Suya kapılıp giden bir vatandaşı cep teefonu ile çekmişlerdi. O görüntü kanımı dondurdu yaa. Boğazıma çamurlu sular dolduğunu hissetttim sanki. Kurtulduğunu sanmıyorum. Allah Rahmet Eylesin. Kalanlarada sabır versin. Bu kadar felaketin içinde yağma yapmaya çalışanlarıda Allah ıslah etsin. Bunlar insan olamaz. Yok onlar insansa ben insanlığımdan istifa ediyorum. Utandım valla!

Link to comment
Share on other sites

Allah sel felaketinde zarar gören herkese yardımcı olsun. İki gündür sabahişe gitmeden, akşam eve dönünce durmadana bu haberleri takip ediyorum. Gerçekten insanın içi acıyor görüntülerden. Bu devirde doğaya karşı nasıl da aciz bir durumda kalabiliyor insanoğlu. Sel felaketini yaşayan herkese yeniden geçmiş olsun.

Link to comment
Share on other sites

ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun. Düne kadar tekirdağ belediyesini yerden yere vuranlar başta deli kadir, bugün ist belediyesini konuşan yok. Adaleti bu insanlarımızın. Unuturuz bunuda unuturuz nasılsa.

Link to comment
Share on other sites

Derdi Veren Allah Dermanıda nasip etsin en acı olan kayıpların yanında Ramazan mübarek gün demeden orada islam alemine yakışmayan hareketleri sergiyenler yağma talan edenler.

kul hakkını nasıl ödeyecekler acaba cümlemize geçmiş olsun cuma gününü gelen yağışları kazasız belasız atlatmak nasip olsun

Link to comment
Share on other sites

Allah kalanlara sabır ölenlere rahmet eylesin büyük bir felaketti.Dengesizleşen dünya iklimin bize bir yansımasıydı.Allah bir daha ne yansıtsın ne yaşatsın.

Ama yemin ediyorum 31 kişinin öldüğüne canım yandı yanmasına ama 3100 kişinin o eşyaları yağmalaması parçaladı resmen beni.Beddua etmekten başka elimden birşey gelmedi umarım o gülerek "abi eve lazımdı ******ürüyorum" diyen tiplerden biri birgün karşıma çıkmaz çünkü unutmayacağım o suratları.

Link to comment
Share on other sites

Gerçekten çok üzücü bir olay.Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır eylesin. Belki suçlayacak bir yerler arıyoruz ve elbetteki eskiden beri süre gelen siyasi rant Türkiye nin bir gerçegi.Eger siyasi rant Türkiyede olmamış olsaydı şuan çok farklı olabilirdi. Fakat şuda bir gerçek budenli güçlü bir yağmura bu sele hiç bir kanalizasyon dayanamaz.İstanbul da her taraf beton toprağın yağmuru emecek bir alanı yok malesef.Kanalizasyonlar yeterli olsaydı belki tablo bu denli acı olmazdı. Fakat benim kanımı donduran olay şu yağmacılık. Terörden bahsederiz .Sizce bu terör degilmidir. Bu zihniyetteki insanlar (gerçi ben bunlara insan diyemiyorum ) düştügümüz bu zor durumda kalleşçe bizi arkamızdan vuranlar degilmi.Birde biz sadece birkaç kameranın tesbit ettiklerini gördük. Oysa bizim görmedigimiz daha neler var kimbilir.Sadece suyun önünde gelen eşyayı degil boşaltılan evlerin içine girip yağmalayan. Allah belalarını versin. Söyleyecek çok şey var aslında. Allah birdaha böyle felaketler yaşatmasın.

Bütün Türkiyemize geçmiş olsun...........

Link to comment
Share on other sites

allah rahmet etsin hepsine de şehitlerimizede

şehitlik ölümü ayrıdır. selde canını veripte ölmek ayrıdır

bazen hep Allah(CC) dan diyoz.hiçmi bizim suçumuz yok (herkez kendi malının zekatını verse rabbimiz bundan daha fazlasını bizlere yaşatmaz)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...