Jump to content

Çatışma Devam Ediyor: 7 şehit


BeyazEylem

Recommended Posts

7 şehit ..

Her birisinin yakın akrabaları 7'şer tane olsa bir günde 50 kişiye ateş düşüyor.. O ateş düştüğü yerde kalıyor. Medya annelerin acılı görüntüsünü verip Münevver Karabulut'a geçiyor. Sonra hep o haber.. Ya Allah'tan korkun ya.. Nasıl bir medyadır bu ?

Senin vatanını canı pahasına savunan insanlara verdiğiniz değer bu kadar mı ?

Artık nefret etmeye başladım bu karabulut cinayetinden.. 90 gün oldu bulunamadı, 123 gün oldu bulunamadı.. Bir kişi için gün sayana kadar o günler içinde kaç tane şehit verdiğini saysana ? Bu mudur vatana saygı ?

Bulunmasın demiyorum ama abartılmasın..

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum..

Link to comment
Share on other sites

gencecik kardeşlerimiz hayatlarının baharında vatana şehit düşüyor. tabi çeken daha iyi bilir, ateş düştüğü yeri yakar. bende oralarda yaptım askerliğimi hemde en kötü zamanda. şehit düşenler bizim tabura gelirdi helikopterle içimiz yanardı. gerçekten zor oralarda askerlik ama tabi gençlik var Allah da sabır veriyor.

ne zaman bitecek bu milletin çilesi ?! uyanık olun gençler biz artık yaşlanıyoruz, hem uyanık olun hemde inancınızı ve insanlığınızı her zaman kollayın. derine inmeden benim mesajım bu dediğim gibi uyanık olun, burası dünyanın kalbi elbet hasetcisi, haini biraz fazla olacak sadece uyanık olmanız, kendinizi yetiştirmeniz, neyin nerden geldiğini iyi görmeniz yeter!

Allah şehitlerimize rahmet eylesin, mekanlarını cennet etsin. ailelerinede sabırlar versin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...