Jump to content

Win 7 + Messenger2009= Masaüstünde Yeni Klasör (2)


Recommended Posts

Windows 7'de nedense messenger(2009) programını açtığımda, daha doğrusu program ile bağlandığımda masa üstüne 'Yeni klasör (2)' isimli içi boş klasör atıyor ve bu her seferinde böyle oluyor. Bu klasör işletim sisteminde yada messenger bağlantılarında herhangi bir soruna yol açmıyor. Ve her messenger bağlantısında ortaya çıkan bu klasörü siliyorum zaten ama sizde kabul edersinizki rahatsızlık verici bir durum bu.

Şu anda 2009 Yapı 14.0.8089.726 kullanıyorum ama bir önceki sürümdede aynı sorunu yaşamaktaydım(Bir önceki sürümü tamamen kaldırarak yeni sürüme geçmiştim, ancak bir faydası olmadı; aynı durum oradada ortaya çıktı).

Sorunun virüs kaynaklı olmadığına emin gibiyim. Neden olabilir ve nasıl çözümlenir?

Not: Messenger 8.5 kullan önerisinde falan bulunmayın, düşünmüyorum.

Link to comment
Share on other sites

Sorunun benim sistemim özelinde olduğunu tahmin ediyorum ama her durumun bir sebep yada açıklaması vardır. İşte öğrenmeye çalıştığım budur. Artık regeditte bir anahtarın durumumu değişti(1 ve 0 durumları..), kurulu başka bir programın etkilemesiylemi oluyor vb.. olabilir. Ve forumumuzda bu konuda bilgi sahibi olanlar, çözüm önerebilecekler var diye düşünüyorum(Artık sk8er_boi'mi, bir başkasımı bilemiyorum).

Bu arada metehan063'e teşekkür ediyor ve zaten son sürüm kullandığımı yeniden belirtmek istiyorum

Ayrıca ilk açıklamada unuttuğum bir husus var; masaüstünde ortaya çıkan Yeni klasör 2'nin(Neden 2? 1 Nerede?) içerisinde ayrıca bir boş 'Kişiler' klasörü oluyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...