Jump to content

Kur Bu Dosyayı Kopyalayamıyor Hatası...


imaginary

Recommended Posts

Arkadaslar Sistem Kurulurken Kur Bu Dosyayı Kopyalayamıyor nero.inf Diye Bir Hata Veriyor Zaten Bende Yüklenmemesi İçin Silmistim Xp Cd si içinden I386 klasöründen bu sorunu nasıl halledebilirim hangi dosyayı editlemem lagzim ne ro isminde hiçbir dosya bulamadım cd içinden blackman12 nin sitede böyle bir konusu vardı aradım bulamadım yardim edenlerden simdiden allah razi olsun selametle kalin hayırlı ramazanlar...

Link to comment
Share on other sites

işin uzmanı arkadaşlar çözebilir bu sorunu ama zannımca neroyu xp cdsine entegre ederken nlite kullandın ve entegre olayı da o sildiğin 2 dosyanın dışında da kalıntı bırakmış.

böyle birşey başıma gelmişi ve tekrar baştan yapmıştım modifiyeyi...

Link to comment
Share on other sites

sana tavsiyem,xp cdsine media player,codec paketi gibi birkaç temel program dışında fazla program entegre etmemen.

bunun yerine,formattan sonra pc'nde olmasını istediğin tüm programları kurduktan sonra bir imaj alman ve o imajı usb veya dvd ye yazman.

ve sonra yüklediğin programların daha yeni versiyonları çıktıkça elindeki imaj dvd'sini (yani oradaki programları) güncellemen.

xp cdsini bir binanın iskeleti gibi düşün.imaj dvdsini de o binanın boyası,badanası,kapısı penceresi gibi düşün.

bina durmadan yıkılıp yeniden yapılmaz ama dış malzemeleri nasıl belli bir zaman sonra değiştirilirse aynen öyle bir durum. zaten imaj programlarının tanıtımlarında "formatı unutun" sözünün sıkça kullanılmasının sebebi de bu

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...