Jump to content

Üniversite Affı Hakkında


sevenleraglamasin

Recommended Posts

Ben 1999-2000 yılları arasında Konya Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Opr. ve Tek. Bölümünü okudum ama durumum iyi olmadığından dolayı alttan 2 dersim kalmıştı. Fakat gidipte bitiremedim. Şimdi bölümümü bitirmek istiyorum fakat kendi bölümüm Türkiye genelinde kapanıp yerine Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama açılmış. Ben bölümümü Selçuk Ünviversitesinde değilde farklı bir üniversitede nasıl okurum. Durumum iyi olmadığından dolayı Konyada okuyamıyorum. Bilgileriniz için teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

üniversite affı sadece kayıtlı olduğun üniversite için birtakım haklar verir. çok yaygın her okulda olan bir bölüm olsa bile başka bir okulda devam etmek yani yatay geçiş te şartları çok yüksek olan bir durum ortalam hiç ders bırakmama gibi özellikler aranıyor. eğer benim bilmediğim özel bir hak yok ise başka bir okulda devam etmeniz mümkün değil. sadece varsa af şartları ile size verilen ek sınav haklarından yararlanarak okulu bitirebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

YOK ile bundan 3 Ay önce görüştüm bir bayan şu an seninle ilgili kanunu okuyorum ve üniversitelere gönderecem diye konuştu. Şimdi üniversiteyi arıyorum böyle bir kanun gönderilmedi diye bildiriyor. YOK aradım çıkan bayan daha önceki bayan değildi ve bana dediği senin bölümün kapandıysa hiç bir yerde okuyamazmışsın kendi okulun dahil, bir anlam veremedim. Kendine dediğim diğer bayan yalanmı söylüyor türlü türlü bahaneler söyledi ve bir anlam veremedim. Şimdi çelişkideyim Hangisi Doğru Acaba

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...