Jump to content

Vista Ses Hoperlor Ve Mıkrofon Sorunu


sannora

Recommended Posts

arkadaslar acıl yardım ya. pc yı xp den vıstaya cevırdım. hersey cok normal duzgun calısıyor yalnız ses problemım var ses cıkmıyor. wınap ya medıa playerda muzık calıyor gosterıyor ama ses yok hop. problem yok bırde bugun farkettım deneteım masası-ses- de sadece dıgıtal cıkıs ayfgıtı ıcın ozellıkler var baska bırsey yazmıyor. arkadaslar nolur ya kafayı yedım 4 gun oldu...

son bırsey eklemeyı unuttum

pc nın ozellıkllerı ıntel ® pentıumj r 4 cpu 3.00 ghz 1015 mb 32 bıt ıslemcı . bu arada kasanın ıcınde ses kartının kontrol ettım uzerınde realtek 8100c yazıyordu sımdıden cok tesekkurler..

Link to comment
Share on other sites

Vista ile format atmış idim :clapping: ve soundmax ses kartını otomatik olarak tanımıştı.. winampı actığımda.. yürütülme gerçekleşiyordu ama :clapping: ses cıkmıyordu driver magician ile.. chipset ve ses kartını yeniden download ederek kurduğumda ses çıkıyor idi :wacko: Bitlipire .

Link to comment
Share on other sites

driver kurulmamış ses kartı çalışmıyor olsa winAMP media player çalıyor gibi yapar mıydı?

ben öyle düşünmüyorum. sağ alttaki ses simgesinden kullandığın hoparlörü varsayılan yapmayı dene bi?

ole bır secenek yok kkı:clapping: denetım masasında kı ses dede hoporlor dıye bırsey yok.. tuhaf bırsey ama dedıgım gıbı medıa pplayerda muzık calıyor ama ses yok...

Link to comment
Share on other sites

Vista ile format atmış idim :clapping: ve soundmax ses kartını otomatik olarak tanımıştı.. winampı actığımda.. yürütülme gerçekleşiyordu ama :wacko: ses cıkmıyordu driver magician ile.. chipset ve ses kartını yeniden download ederek kurduğumda ses çıkıyor idi :) Bitlipire .

sen varya bıtanesınn. yaptımmm. cok teesekkur ederrım. ılgılenen dıger arkadaslarada bu magıcıan superr. konuyu kıtleyebılırzzz.:clapping:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...