Jump to content

Önereceğiniz Bir Keylogger Programı Ltf.


irresali

Recommended Posts

Arkadaşlar çocuğumun neler yaptığını bilmek istiyorum ki önceden tedbirimi alayım.Daha önceden Powerspy kullanıyordun ancak türkçe karakterlerde sapıtıyor neyin ne olduğunu anlayamıyordum.Sizlerden ricam bana daha anlaşılır bir powerspy türü programdır.İlgili arkadaşlara şimdiden tşk.

Link to comment
Share on other sites

öncelikle size keylogerdan başka bir yöntem söylemek isterim. Children control adlı program sayesinde çocuğunuzun nelere girdiğini neler yaptığını görebilirsiniz. Yöntemi keyloger şeklinde çalışır sizin belirlemiş olduğunuz mail adresinize ister 10 dakikada ister saat başı rapor yollar raporun içeriğinde girmiş olduğu tüm sitelerin linklerini gönderir. Porno engelleyici olarak asıl görev yapar.

.

Children Control linki :

http://uploading.com/files/92O4YW72/Salfeld.Child.Control.2009.v10.125.0.0_www.softarchive.net.rar.html[/CODE]

..............

Ben uzaktan müdahale etmek istiyorum yani monitoring yapmak istiyorum diyorsanız RAdmin tavsiye ederim.Bilgisayarın ekranını izleyebilir isterseniz Full access yöntemiylede ulaşabilirsiniz. dosya transferide mümkündür.

RAdmin Linki :

[CODE]http://uploading.com/files/9F31N4X3/Radmin.2009.3.3.Power.Edition_www.Download.Softarchive.net[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Sizin yüklediğinizi indiremiyor çünki nod birden çok tehdit var diyor nasıl yapalım?

keyloger programları casus yazılımları olduğu için bir çok virüs programı tehdit olarak algılar. Bu durumda virüs programınızı disabled yapmanız gerekmektedir. eğer linkler sağlam değil yada bilmiyorsanız programlar hakkındaki yorumları okuduktan sonra indirin.

Link to comment
Share on other sites

Ben sana 007 casus spyware proğramını tavsiye ederim sitede var.eğerki bana log dosyası olarak göndersin diyosan detaylı anlatım ve proğram için bana PM at çünkü paralı sürüm bi keyloger var elimde.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...