Jump to content

Katılımsız Foxit Phantom 1.0.0.0821


YAGMURADAM

Recommended Posts

Katılımsız Foxit Phantom 1.0.0.0821

242tlrq.jpg

Program hakkında bilgiler:

Çift tıklayıp kurun.Kurulunca otomatik açılır.

Foxit Phantom bir iş hazır PDF araç, her şeyi ile profesyonel PDF belgeleri oluşturmak ve iş süreçlerini hızlandırmak: hızlı, kullanımı kolay, ihtiyaç ve bütçenize uygun bir fiyat yer almaktadır.

* Öğrenci herhangi bir PDF Belge - ne olursa olsun Kaynak

, Ve tüm genel dosya formatları Kaydet PDF Dosyaları Düzenle oluşturma *

Formları oluşturma ve yönetme *

* Belge İşbirliği

* Koruma Hassas Bilgi

* Birleştirme ve Split PDF Dosyaları

PDF Dosyaları için Multimedya Ekle *

* Güvenli Doküman Sağlama ve Yönetimi

Görünümünde herhangi bir PDF Belge - ne olursa olsun Kaynak

Foxit Phantom ödül PDF oluşturma teknolojisi kazanan tarafta, daha yüksek hızlarda daha sadakat ile herhangi bir PDF dokümanı görüntülemek için izin kurulmuştur.

, Düzenleme ve kurtarmak PDF Dosyaları tüm genel dosya formatları Oluştur

Foxit Phantom DOC, SLT, PPT TXT, E olmak üzere yazdırılabilir belge, her tür-posta, HTML biçimleri (ve diğerleri için PDF dönüştürme kapasitesi ile komple), izin gelir sadece tek bir tıklama ile PDF formatına dönüştürme. Foxit Phantom da PDF dosyaları için tam bir düzenleme imkanı sağlıyor.

Foxit Phantom kontrol ve entegre nesneleri çeşitli PDF belgede, yetenek gibi ekleme veya PDF metin, grafik, görüntü silme ve renk değiştirme ve gölgelendirme yanı sıra sayfa güncelleme olarak PDF dosyaları, değiştirmek dahil yeteneği sağlar düzen.

Formlar oluşturun ve yönetin

Ise verilerin tekrarlayan manuel anahtarlama ve ortadan kaldırarak hataları ortadan Bizim PDF Formlar araç, başkalarından bilgi toplamak için, sağlar. Foxit Phantom yeteneği dakika içinde formlar yaratmak gibi ve denetimler eklemek hatta profesyonel, sizin örgüt hemen hemen herkes veri yakalama için kullanılabilir tamamen interaktif formlar arayan durağan PDF dosyalarına dönüştürmek tam form oluşturma işlevi, kullanıcılara sunmaktadır.

Belge İşbirliği

Foxit Phantom tam eleştiri ve yorum araçları hız belge işbirliği e hızlı gözden geçirme döngülerini-posta izin vererek tamamlıyor. Foxit Phantom size PDF belgeleri için ek not oluşturmanıza olanak sağlar. Değişiklikler vurgulanmış metin veya pulları ve yapışkan notlar ekleyerek gibi çeşitli yöntemler ile işaretlenebilir. Gibi bazı veya belgenin tüm sayfalara basılan bu ek notları görüntülenebilir.

Korumak Hassas Bilgi

Foxit Phantom belge izinleri gibi baskı veya belgenin tasarruf kontrol izin ayarlamanızı sağlar. Korumalı belgeler, bilgi veya elektronik dijital imza güvenli, "kanıt" yeteneği ile imzalanan gizlemek için redacted şifre olabilir.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu: 9.86 mb tır.

İndirme adresi:

http://hotfile.com/dl/10910401/2b94af4/foxit_phantom.sfx.exe.html

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...