Jump to content

Nod32 Smart Securty 3 Yardım !


marvelin

Recommended Posts

Mrb Arkadaşlar Bi Sorum olacak sizlere Daha önce Bi arkadaşıma Netbook Aldık LG model Ben İçine Kasperskyı Kurdum fakat PC birazda teknik özellikleri sebebiyle kaldırmadı bende Nod32 Smart Securty Kurdum Sorun şu Bi kaç Ay iyiydi ama dün ne olduysa koruma bileşenleri devre dışı diyor bitürlü aktif edemedim ne ayarlardan ne bi başka yerden saatin ordaki simgede hep kırmızı.Daha sonra tabii bu katılımsız olduğu için kaldırmak istedim kaldırmadı. Bi ton eksik dosya uyarısı verdi ve yoksay düğmesine bas bas nihayetinde yine kaldırmadı sizden yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

windows installer clean up kullanıp eset smart ın kurulumunu silin.sonra,c:/program files içinden nod32 ile ilgili şeyi silin.egui ve ekrnl.exe hata verir.onları da killbox ile delete on reboot moduyla sil.katılımsız başlığından hakanaktın yaptığı eset smart security 4 ü indirin.

Link:

Link to comment
Share on other sites

Ben zaten Hakanaktın 3... sürümünü kullanıyordum hata verince 4'ü kurdum ama üzerine tabi sorunsuz kurdu ama yine aynı koruma hatası verdi senin Anlattığın yöntemle tekrar bi deneyeyim.Ne bela bişeymiş bu nod32'yi kaldırmak. :)

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar ne ettimse kaldıramadım bu Nod32 İnternet Securty bi yardımcı olun ne program filestan siliniyo ne başka bişey Lanet olsun keşke katılımsız yüklemeseydim hep onun yüzünden çoğu dosyaları bulamıy ve uninstall olmuyo hiçbir şekilde kaldıramıyorum yardımlarınızı bekliyorum .

Not:Hakanakt arkadaşımızın 3.sürüm katılımsızıdır.En son yaptığının bi öncekisi

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...