Jump to content

Kaspersky Güncelleme Klasörü Yardım !


marvelin

Recommended Posts

Mrb Değerli TNC üyeleri Bilgisi olan arkadaşlara bi sorum olacak ben Kaspersky İnternet Securty 2010 kullanıyorum.Merak ETtim formattan sonra mesela formatı attığım bi kaç bilgisayarda oluyor.Kaspersky Güncelleme yapıyor.Ben bu güncellemeri beklemeden yani Güncellemeri Yapılmış Bi Pc deki kaspersky güncellemerinin olduğu klasörü bu sonradan format attığım PC ye kopyalasam yine güncellemiş olmazmıyım yani Güncelleme klasörünün yedeğini alıp sonradan tekrar kasperskyı güncellemek için kullanacağım bi yöntem olarak deneyebilirmiyim.Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz Sevinrim.Dilimin Döndüğünce anlatmaya çalıştım.Sizinde fikirlerinizi Öğrenmek İsterim.

Link to comment
Share on other sites

Bende daha önce kaspersky antivirüs için böyle bir soru sormuştum açıklama olarak kaspersky stesinden en güncel halini paket olarak indirebilirsin dediler ama ben de devamlı paket indiremezdim ki, zaten bilgisayarımda otomatik olarak güncel bir antivirüsüm var benim.

Link to comment
Share on other sites

Kaspersky güncellemelerini C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVPX\Bases klasöründe tutar. Bu klasörü kopyalayıp yeni kurulmuş olan bilgisayara yapıştırabilirsiniz (Kopyalama işlemini yapabilmek için kaspersky'ın dahili korumasını devre dışı bırakmanız gereklidir. Kopyalama bittikten sonra tekrar açın). Kopyalama bittikten sonra kaspersky'ı açıp güncelleme yaptırın, ufak bir kaç dosya indirdikten sonra gerekli entegrasyonu kendisi yapacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Peki interneti olmayan bilgisayardada güncellemeler işe yarar mı ?
Sevgili kardeşim;

Bu durumu düşünmedim değil fakat insanoğlu ihtiyacı olmayan hiçbirşey için uğraş vermiyor. Bu yüzden bende hiç uğraşmadım bu konu üzerinde lakin mantığıma yatan bir yol anlatacağım umarım işine yarar.

Kaspersky ana penceresini açığp Ayarlar'a tıkla, burada aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Güncelleştirme>Yapılandır>Ekle>Kaspersky'ın Bases (Daha önce kurulu olan bir bilgisayardan Flash'a veya cd'ye alınmış olan Bases klasörü) klasörünü gösterip Tamam butonuna basın. Denemediğim bir yöntem olduğu için deneyenler sonucu bildirirse sevinirim...

bafd2.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Merhaba, bir soruda ben sorayım.

Kasperskinin şu yoldaki dosyası her günleştirme sonrası büyüyor galiba:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data

Şu an binimki 750 MB olmuş. Harddiskime gereksiz bir yük. Bunun bir çözüm yolu yok mu acaba?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...