Jump to content

Speederxp 2.32 Hack Speed


kewell93

Recommended Posts

000eea10.gif

Bu program bir nevi eş zamanlı görev işlemi görüyor yani işlemciye gönderdiğiniz işlemleri düzenliyor. Bu sayede yüksek performans elde edebiliyorsunuz. Yükleyip göreceksiniz ki sitelerin açılışında, banerların yüklenmesinde, smileylerin bile yüklenmesinde, klasörleri dolaşırken, oyun oynarken, müzik dinlerken ; kısacası bilgisayarda ne yapıyorsanız hızını gözle görülür bir şekilde arttırıyor. İşlemcinin yükünü biraz daha arttırıyor anlayacağınız ama performans artışını düşünürsek bu yükleme göze hiç mi hiç batmıyor. Stabil bir hız yakaladıktan sonra ısnma sorunu da olmuyor. Program tam yük altında çalışırken en fazla 5derece sıcaklık artıyor. Bu da orta düzey bir kasa da olan artma.

Program kullanma önerisine gelirsek; programda hız sekmesini göreceksiniz. Burayı birden arttırmazsanız sisteminiz stabilitesini kaybetmez. Kademeli olarak en iyi değere ulaşana kadar arttırın. Yapılan denemelerde görülmüş ki bazı makinelerde belli bir hızdan sonra sorun yaratabiliyor (örn: düşük kapasiteli bir bilgisayar da autocad hız ayarı 5000ü geçince programları açmamaya başlamış.)

Sonuç olarak, çalışma yönünden fazla bir zararı bulunmayan ama yanlış kullanımlarda tehlike doğurabilecek bir program

http://www.mediafire.com/?oxitjqymenm[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

SpeederXP 2.32

skin-speedmainshuomingwenji.gif

SpeederXP, Windows XP işletim sisteminizin ayarlarını düzenleyerek çok hızlı açılmasını sağlayan bir uygulama.

SpeederXP ile oyunlarda daha hızlı çalışmaktadır. Kısayol tuşları atayarak bazı oyunlarda hızlı bazı oyunlarda yavaş oyun oynayabilirsiniz.

15 Defa Kullanım Limitli Crack Bulunca Atarım.. Denemeniz Amaçlı..

:D

http://rapidshare.com/files/269016198/speeder.zip[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Aynen öyle zaten bilgisayarına zarar vermeden bir şekilde daha iyi perfromans alabilseydik Pc üreticileri bununla ilgi ek bir açıklama yapardı :blink: . Kısacası bi yerden alırken bi yerden de vermek zorundasın.

Link to comment
Share on other sites

Programla İlk Knight Online Oynarken Karşılaşmıştım PWP Serverlarda Hackshield Gibi Korumalar Olmadığından Bu Programla Giriyodm Hızlı Pot Bas Jet Gibi Uç Git Herşey Mübah Oluyor :blink:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...