Jump to content

Usb Flash Dİske Veya Harddiske Nasil Xp Kurulur?


Recommended Posts

Slm arkadaşlar. Ben usb flashdisk yada usb hardiske xp kurup ordan kullanmak istiyorum. Dahili hdd yi sökeceğim. Bu kurulumu nasıl yapabilirim? Normal xp ile kuramıyorum. Önyüklemeyi yapıyor fakat daha sonra yeniden başlatıp devam etmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tşk ederim.

Link to comment
Share on other sites

Kim yapamamış? :D Aşağıdaki ingilizce makaleyle elinizdeki XP'yi usb hddye kurabilirsiniz.

Not : Sitenin orjinal adresi

Please register to see this content.
ama açılmıyor.O yüzden Google önbellek verdim.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

mojopac mini xp

İşinize yaramayacak bi usb belleğiniz varsa, artık işinizi görmüyosa sakın artık bi işe yaramayacağını düşünmeyin 512 mb usb belleklere bile rahatlıkla yükleyebileceğiniz bir mini xp niz olabilir ancak bu mini xp yüklediğiniz flash bellek le pc yi açamassınız bu açılmış olan bir bilgisayra flash bellek vasıtasıyla kendi xp nizde işlem yapmaya yarar.

Şimdi diceksinziki o zaman ne işimize yarayacak, ben bi örnek te bulunayım örneğin dışardasınız ve acilen nete bağlanmak için cafeye gitmek zorundasınız acil okumanız gereken mail veya yapmanız gereken bankacılık işlemi gibi çnemli işleriniz olabilir ancak internet cafeler veya başka kişilere ait bilgisayarlar sizin için büyük bir güvenlik sorunu teşkil eder işte o anda daha önce kurduğumuz mini xp yüklü flash belleğimiz imdadımıza yetişecektir çünkü ana makinada çalışan virüs trojan vs sizi pek ilgilendirmeyecektir flash bellekten mini xp nizi çalıştırdığınız anda normal xp den bağınızı koparmış oluyosunuz. ancak önemli bi hatırlatma %100 güvenli değildir çünkü günümüzde %100 güvenli bir sistem varmıdır bilemiyorum)))

:download1:

Please register to see this content.

dan alıntıdır

saygılarımızla :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...