Jump to content

Anakartın Destekleyeceği En Yüksek İşlemci


casira

Recommended Posts

7392.jpg

Bilgisayarımdaki anakart GIGABYTE markasının GA-MA69VM-S2 modelidir.Ürün hakkındaki sayfa

http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2500[/CODE]

adresidir.İnceledim fakat sormak istediğim bis husus var.DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+ işlemcim var bu anakartı değiştirmeden takabileceğim en iyi AMD işlemci hangisi olabilir.

Link to comment
Share on other sites

evet arkadaslar bu konu hakkında benımde bılgıye ıhtıyacım var ustalarım benım anakart asus a8v ai series socket 939 suan da amd athlon 3200+ 2000mhz işlemci var bundan hariç ne takılır bu anakarta bilenlerin yardımını beklıyorum

Link to comment
Share on other sites

işlemci neden değiştiyorsun ? eğer hız içinde o işlemci yeterli hatta daha düşük modelleri de yeterli bilgisayarda hızı en düşük olan donanım belirler.

ben amd x2 3200+ kullanıyorum programcıyım sql server 2005+2008 visual studio +photoshop + oyunlar vs hiç bir sıkıntım yok sen hdd eğer sata 2 değilse ramlerin yeterli hertz veya boyut olarak yeterli değilse ve en gözden kaçan güç kaynağın yeterli değilse onları değiştir.

ama yok 3ds max , maya , vs ile render işlemi yapıyorsan, sürekli video convert ediyorsan, yüzlerce mb lik rar/zip işlemi sıkça yapıyorsan o zaman işlemcini değiştir. ( yada ben hyper-V teknolojisinden yararlancam sanallaştırma cözümleri deneyeceğim diyorsan da değiştir.)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...