Jump to content

Sb Audigy+5 Artı 1 Sistem+win 7=subwoofer Ses Yok


temmuz

Recommended Posts

SB Audigy Value ses kartımı XP kullandığım yıllarda almıştım. Subwoofer ses dahil, herhangi bir problem yoktu ve seste çok iyi idi. Ama ne zamanki vistaya geçtim problemler başladı. Creative'i driver desteğindeki olumsuz yanı ile herkes bilir. Bir süre driver çeıkarmadı ve daha sonra çıkardığındada(2007'de.. Daha sonrada bir ay kadar önce..) ne yazıkki subwoofer desteği yoktu. Bu sorunu SRS Audio Sandbox ile bir şekilde çözmüş ve bu günlere kadar bu uygulama ile idare edegelmiştim. Ama win7 kurduktan sonra bu sorun tekrar ortaya çıktı ve bu defa çözümsüz kaldı. Çünkü bu defa SRS Sandbox, vistada olduğundan farklı olarak, win7de 5+1 sesi çalıştırmıyor. Creative sözde bu defa driver kanusunda çabuk oldu ama bu çıkardığı driver'ada subwoofer desteği koymadı.

Başına gelen varmı? Ne önerirsiniz?

Link to comment
Share on other sites

bır sitede okumustum, vistada ses kartı kullanmak kartın ıslemını CPU ya yuklemesıni saglıyo ve sesi ses kartı ıslemcısı yerıne CPU ıslıyor,sonuc ses kartı onboard dan farkı kalmıyor, ancak sonra drıverlarla duzeltıldımı bılemıyorum, Win7 de aynı sıstem ıslıyor olabilirmi_?

Link to comment
Share on other sites

b'r 'k' baslik buldum konuyla ilgili

Please register to see this content.

2,link sana yardimci olabilir

kolay gelsin :D

Tartışmaları ve şikayetleri okudum. Onların sorunu benden farklı(daha olumsuz). Vistaya geçtikten sonra ya hiç ses alamıyorlar yada 5+1 kanallardan değilde eksik kanal ses alabiliyorlar. Bazılarıda ses kötü, dağılıyor falan diyor. Bunların hiçbiri benim şu andaki şikayetim değil. Ben win 7'de subwooferden bass sesi alamıyorum. Yinede verdiğin ikinci linkteki herhalde emu ses kartı driverını download edip denemek istedim ama link kırık çıktı.

Neyse, zaman içerisinde bir çözüm buluruz. Zaten diğer partitiondan vistayıda kaldırmadım şimdilik ve orada SRS Sandbox aracılığıyla subwoofer sesi alabiliyorum.

Teşekkürler..

Link to comment
Share on other sites

rica ederim, alında benımde 5.1 de sorunum war, p35 cıpsetlı 7.1 onboard karttın drıverınden ses kontrolu yaparken 5 hoparlorede tek tek tıkladıgımda 3unden denem sesı gelıyor, dıgerlerı sessız, ancak oyunarda bır sorun yokö bunu cozumunu bulmaya ugrasmadım aslında ama sen yazınca aklıma geldı, birde ben bakım :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...