Jump to content

Tüm Driverler


bozkurt.hilal

Recommended Posts

s.a. arkadaşlar forumda biraz araştırma yatpım owerman gibi yorumlara filan baktım aradığım gibi değildi arkadaşlar ben bi int cafeciyim tmm bir sürü driverli xp sistemi var zaten bendede var ama bazen müşteri getiriyor bikaç driver yüklenmemiş bazılarının anakartın markası yok kimisininkisi zarzor bulunuyor hepimizin başına gelmiştir bende diyorumki öyle bir cd olsun ki veya dvd içinde tüm driverler olsun aygıt yöneticisinden cd yi gösterdiyimde kendi bulup yüklesin böyle bi sistem varmı inanın çok işime yarayacak hayır duamı alırsınız ve bi çok benim gibi arkadaşında işine yarayacağını düşünüyorum saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Üstat Bole Bişiyi Ben 2 Senedir Arıyorum Ama Bulamadım.. Yani Mükemmele erişim Yok.. Bazı Günler 1 Driverla 2-3 Saat Uğraştıım Oluyor Fakat Ben O Zar Zor Bulduğum Driveri Bir Daha bırakmam Büyük Bi Driver Arşivim Var Eskilerden Oluşur.. Heygdi Günler P2, P3 makinalar 98, 2000 işletim Sistemleri :shiftyninja:..

Uzun Lafın Kısası Mükemmeli Bulamazsın Ama Yaklaşanlar Var.. Mesela Owerman Güzeldir..

Link to comment
Share on other sites

artık 98 yüklü bilgisayar olmasa gerek. var olanlarda özel amaçla kullandığı için driver sorunu yoktur. ben bana gelenlere xplite yüklüyorum. xp driver sorununu tsxp1.8 ve driver dvd ile hallediyorum. bunlar tnc de vardı ve ben indirmiştim.yoksa upload edebilirim.

Link to comment
Share on other sites

Üstat Bole Bişiyi Ben 2 Senedir Arıyorum Ama Bulamadım.. Yani Mükemmele erişim Yok.. Bazı Günler 1 Driverla 2-3 Saat Uğraştıım Oluyor Fakat Ben O Zar Zor Bulduğum Driveri Bir Daha bırakmam Büyük Bi Driver Arşivim Var Eskilerden Oluşur.. Heygdi Günler P2, P3 makinalar 98, 2000 işletim Sistemleri biggrin.gif..

Uzun Lafın Kısası Mükemmeli Bulamazsın Ama Yaklaşanlar Var.. Mesela Owerman Güzeldir..

paylaşırsan sevinirim arkadaşım

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...