Jump to content

Katılımsız Xp Opsiyonel Menü Yardım


thyti

Recommended Posts

Merhabalar Forumunuza yeni katıldım ve çok yararlı dökümanlar buldum.Şöyle bir sorunum var;

XP'cd si oluşturuyorum ve şöyle bişey yapmak istiyorum.Modifiyeli XP CD'sinin içine birçok addon yerleştirdim bu addonları bir menü ile kurulum esnasında gösterilip opsiyonel olarak yüklenmesini, yani yükleyici kurulumdaki menüde istediği programı seçicek ve onlar yüklenicek.

Bu yukarıdaki işlemi nasıl yapabilirim.Forumda anlatılmıştır fakat konunun nasıl tanımlandığını bilmediğim için yardım istiyorum.

Teşekkürler,

Link to comment
Share on other sites

Araştırmama göre az çok bişeyler öğrendim, birşey sormak istiyorum. WPI 'ya programların katılımsız versiyonlarını eklememiz gerekiyor sanırım değilmi birde WPI 'da XP 'yi özelleştirme kısmını ve katılımsız olarak gerekli ayarları nereden ve nasıl yapıyoruz?

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler, bakıyorum şimdide bişey sorucam, Program eklerlen katılımsız programların exelerinimi eklemek gerekiyor acaba, yoksa normal exe leride ekleme imkanımız varmı ? 7z yada addonları ekliyemiyoruz sanırım. Benim amacım windows yüklerken sorsa şu programları yükle gibilerinden iyi olucaktı dediğiniz gibi fakat öyle bir program yok sanırım ?

birde anlamadım nokta $oem$ olayı

Link to comment
Share on other sites

Bu bahsettiğinizi ben yaptım.Autoplay ile güzelce hazırladım.Gayet gelişmiş, güzel bir şey oldu.(Epey de uzun sürdü :download1:) Sonra addon yapıp kuruluma ekledim.Test ettim.Çalışıyordu.Ama nasıl bir aksiliktir ki dün HDD'de temizlik yaparken Excellent XP'yi de sildim.

Ama Autoplay ile yapabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

$OEM$ klasörünü neye göre ayarlıyoruz peki, birde anladığım kadarıyla yükleme bittikten windows açılmadan hemen sonra WPI geliyor WPI da çıkış seçeneği vs. gibi seçenekleri kaldırmamız mümkünmüdür.

Link to comment
Share on other sites

Yapıma katılımsız programları indirmekle başladım şuanda yaklaşık 40-50 tane program indirildi ve 70-80 tane daha program geliyor. $OEM$ konusunu biraz anlatabilirmisiniz.Pazartesiye yetiştirip sizinle paylaşmak istiyorum.

Teşekkürler,

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...