Jump to content

Dvd Writerlarda Sorun...


mert1903

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar...

Bir sorunum var. 2 tane Lg Dvd writerim var fakat bir oyun yüklerken özellikle dvdden veya bir dvd film izlerken bilgisayar donup kalıyor. Dikkat ettiğim birşey var, kasanın işlemci ışığı sönmeden yanıp kalıyor. Reset atmadan düzelmiyor. Lütfen yardımcı olun. Dvd writer da mı sorun var, yoksa tam olarak güç alamıyor mu? Windows kurarken filan sorun çıkarmıyor, dvd yazarken sorun olmuyor ama dvd film izlerken ve oyun yüklerken veya dvdyi bilgisayara kopyalarken mutlaka donuyor..

Link to comment
Share on other sites

lg dvdwriter dedinmi zaten orda problem var demek,iyi çalışanları vardır muhakkak ama geneli problemli ve çabuk bozulan.samsun çok iyidir alacak arkadaşlara tavsiye nettede araştırabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım bundan once dvd film izlerken boyle bir sorun la karsılasıyormuydun benim eski pc ye dvd takmıştım kullanmada ve ya çalışmada bir sorun cıkarmıyordu ama dvd flim izlereken donme yapıyordu pc nin islenci ve ram yetersiz olduğunu fark ettim sende de boyle bir sorun ola bilir bir ihtimal dvd cd yazma ve diyer işlemleri yapıyorsa dvd bozuk degildir bence

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...