Jump to content

Msdn Den Win Xp Sp3 Home Turkish !


xlance

Recommended Posts

Merhabalar;

İlk önce şunu söylemek istiyorum tnctr de ilk günüm ve şaşkınlık içersindeyim. Bu kadar büyük ve paylaşımcı bir topluluktan bu güne kadar haberim olmaması beni çok şaşırttı. Gerçekten çok güzel bir oluşum. Katkıda bulunanları tebrik etmek istiyorum. 8P

Maruzatım ise şudur; Geniune bir sistem kurmak istiyorum elimde çalışır durumda bir XP home retail key var fakat türkçe dokunulmamış güncel bir XP home sp3 iso bulmak mümkün olmadı.

MSDN account u olan biri alttaki fotoğrafta kırmızı çerçeve içinde görünen iso yu indirip upload ederse minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler. :lazy:

w9jk8p.jpg

Link to comment
Share on other sites

Orjinal tr hiçbir yerde görmedim malesef kimsede yok anlaşılan. Hepsi sp2 üzerine sp3 entegreli :)

İşletim sistemi modlayan birçok arkadaş var forumda gördüğüm kadarıyla. Aradığımız şey MSDN de var screenshot ta görüldüğü gibi. Eminim MSDN hesabı olan biri vardır. Forumu tararken ben de bir çok üyeye rasladım native SP3 arayan. Ama hiçbiri başarılı olamamış sanırım. Umarım bu sefer bir uzman konuya el atar :D

Link to comment
Share on other sites

orjinal msdn xp home sp3 tr bulman zor şu linke göz atabilirsin tercih senin tabi.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=90118[/CODE]

tamamen kendi uploadımdır..( tek link hariç :) )

teşekkür ederim yazan herkese. home sp2 + sp3 önermişti zaten konunun başında arkadaş.. bundan bolca var.. elimizde olmayan yukarda bahsi geçen iso. onu buldurana çok müteşekkir olucaz .. bekliyoruz..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...