Jump to content

Çıkarılabilir Depolama Aygıtı Olmadığı Halde 4


irresali

Recommended Posts

Arkadaşlar yeni topladığım pc de ( Core Quad 8300 ,XP işletim s. ,kasa Raidmax smilodon, 2x2 4gb ram, gforce 8600gt ekran kartı) nedense çıkarılabilir depolama aygıtı bağlı olmmadığı halde 4 adet sabit olarak her zaman bilgisayarımı açtığımda görülüyor.Sorun değil de ben bi flash taktığımda hangisi oldunu bilemiyorum.Güvenle kaldır bölümünden kaldır diyorum açılışta yine geliyorlar.Çözüm yolunu bilen arkadaşlar söylerlerse çok memnun olurum.İlgili arkadaşlara şimdiden tşk.

Link to comment
Share on other sites

donanımı güvenle kaldırdıktan sonra kart okuyucuyu sökersen hepsi gider onların. kart okuyucu kullanıyorsan kalsın derim ben. zaten flash disk taktıgında bilgisayarımda sonraki harfi alır zaten. güvenle kaldır bölümünden o harfi secerek kaldırırsın.

Link to comment
Share on other sites

genelde yenı kasalarda ustunde cakılı oldugu ıcın cıkarman mumkun degıl ancak kasayı acıp soketlerını cıkarman gerek bunu yaparsan bu seferde kasan servıs garantı dısı kalıcak yenıyse eyer

Link to comment
Share on other sites

Sisteme Daemon Tools gibi bir program ile 4 tane sanal sürücü yaptıysan ve onlardaki imajları kaldırdıysan çıkarılabilir disk olarak görünecektir. Eğer Daemon Tools falan kurduysan programla sanal sürücüleri kapat.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım hdd nin herhangi birinde sağ maus tuşuna bas ve özellikler de ve donanım sekmesine bas orada çıkarılabilir disk denenlerin üzerinde özellikler butonuna bas altttaki çentikte bu aygıtı kullan( etkinleştir ) diye bir ibare vardır buna bas ve oradaki bu aygıtı kullanma ( devredışı bırak ) oraya tıkla ve tamam butonuna basıp çık o sorunu böyle çözebilirsin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...