Jump to content

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü


anarşist

Recommended Posts

Arkadaşlar ÖSS derdim bitti şimdi daha büyük bir dert olan tercih meselesi var önümde.İstanbul Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi İşletme bölümlerine girebiliyorum.Sizce 4 yılımı bu okullarda harcamaya değer mi? İkisinde de İngilizce hazırlık yok.İngilizce İşletmenin de puanı çok yüksek.Kısaca iyi bir üniversitede Türkçe İşletme okusam , İngilizce'yi dışarıdan öğrensem iş bulma şansım ne olur?

ÖSS ile ilgili bir sorum daha olucak.Bu sene tercih yapıp üniversiteye yerleşsem gelecek sene tekrar sınava girdiğimde okul puanım 0,3 ile mi çarpılacak.Yeni sistemde 0,3 değil de daha düşük bir katsayı ile çarpılacağı söyleniyor.Bu iki konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

yaz istanbul işletmeyi bi farkı yok daha kolay okursun. hem seneye meslek liseleri de geliyor puanında kırılır biraz sanırım (eskiden öyleydi) daha zorlaşacak işin. kendini geliştirdikten sonra her yol aynı.. hayırlı olsun, bence istanbul işletme çok güzel..

iş bulma konusunu dert etme ingilizceyi hakkıyla öğrende işletmeyi okumasanda olur :D ama ingilizcesiz işletme biraz zor. işletmeyi öğren demiyorum, ama ingilizceyi kesinlikle öğren. hazır kapalı çarşıda 2 adım zaten :D pratik için zemin de müsait :yahoo: idmanları orada yaparsan bence tek ingilizceylede kalmazsın :yahoo: şimdiden başarılar

Link to comment
Share on other sites

Bence arkadaşım yaz git okumana bak sonrası nasıl olsa gelir bende tercih yapıyorum şu an inş. bi yer gelirde giderim çünkü seneye herşey daha karmaşık ve daha zor olacak bu sene bi üniversiteye girme şanşın %20 artıyorsa gelecek sene girme şansın %40 daha da zorlaşacak...(Kendi Düşüncem Tabi)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...