Jump to content

Winmend File Copy 1.2.1


YAGMURADAM

Recommended Posts

WinMend File Copy 1.2.1

winmendfilecopy.jpg

Program hakkında bilgiler(Google Çevirisidir):

WinMend Dosya Kopyalama ücretsiz ve mükemmel bir toplu iş dosyası kopyalama aracıdır. Kapsamlı test dayanarak ve sürekli işletim sisteminin potansiyelini en üst düzeye tarafından WinMend Dosya Kopyalama, sistem varsayılan kopyalama işlevi ve yetersizlik için yapar ve dosya kopya olarak hızını artırır eşsiz bir anahtar tekniği geliştirdi sistemin 3 kere varsayılan. Bu kesintiye çoğaltma devam edebilirsiniz ve dosyaları diğer uygulamalar tarafından işgal gibi dosyalar, bir listesini görüntüler. Bu, hiç sistem destek hızlandırmak için alabilirim yardımcı iyi olur.

Özellikler:

Yüksek Hızlı Kopyalama - ne zaman büyük dosya ve dosyaların çok sayıda kopyalama, bu ürünün benzersiz çoğaltma motor, 300% sistem varsayılan daha hızlı çalışır ve uzun zaman kazandırır!

Kopyalama Resume - Eğer kopyalama sistemi çökme gibi çeşitli nedenlerden dolayı, bu son aralık kimden devam edebilirsiniz zaman bu uygulamayı çalıştırmak kesildi.

Hata Listesi - ne zaman kopyalama işlemi tamamlandıktan ve varsa, herhangi bir nedenle başarısız dosyaları, bunlar hata ayrıntıları içeren bir liste görünecektir. Tekrar herhangi bir zamanda daha sonra kopyalayabilirsiniz.

Üç Kopyalama Modu - Bir üç modların dosya kopyalayabilirsiniz: "Aynı adı" dosyalar Atla, "Maç ve aynı isimde dosyaların üzerine" ve aynı isimde "üzerine dosyaları".

Kopya Suspend - Kopyalama işlemi geçici olarak her zaman CPU ve disk kullanımını azaltmak için, çok daha hızlı başka bir görev gerçekleştiremez durdurabilirsiniz. Bir diğer görevleri tamamlandıktan kopya devam edebilirsiniz. Dosyanın bütünlüğünü etkilenmeyecektir kopyalanmaz olmak.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Dosya boyutu: 1.7 mb tır.

İndirme adresi:

http://www.winmend.com/downloadsetup/WinMend-File-Copy.exe

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...