Jump to content

Notebooka Xp Kurulmuyor Hata Veriyor


ßy_Korkusuz

Recommended Posts

İyi Günler Elimde Hp Notebook var Xp Kabul Etmiyor kurulumda hep mavi ekran hatası alıyorum birçok format cdsi denedim gene aynı hata sadece vista kabul ediyor fakat vista benim istediğim programları veya oyunları engelliyor bunun bi çözümünü yazarsanız sevinirim...!

Link to comment
Share on other sites

Bende diyorum 1 bucuk gun gecti hala notebokk uma xp kuramıyorum diyen yok alala neyse birazdanda mavi ekran alıyorum derler sonrada başlangıc ekranını nasıl değişcem hep aynı yeni uyeler armut piş agzıma düş

Link to comment
Share on other sites

Hangi modeli olduğunu soylermisin yada intelmi amd mi nvidia çipsetlimi bunu bak. Ben her gün böyle xp kurulmaya calışılanve mavi ekran alınan laptopları geliyor kuruyorum. Zaten çipsetini bildikten sonra tek yapacağın uygun sata driveri cd ne entegre etmek. Bulamassan onuda paylaşırız ama hangi cipsetli olduğuna bak.

Link to comment
Share on other sites

Konu Çöpe

Bios Ayarlarına gırse o kadarını bızde yaparız bıos ayarlarına gırmedıgı ıcın urasıyoruz

Gerekli açıklamaları yapın o zaman kusura bakmayın ama böyle konu açılmaz. Bios açılmıyorsa belirtmeliydiniz. Mavi ekran verdiğine göre bios çalışıyor demektir. Biraz arama yapsanız sorunun çözümünü TNCTR'de bulurdunuz.

Ama doğruya size mesaj lazım değil mi? Mesaj sayınızı artırmak için güzel taktik.

Link to comment
Share on other sites

Ati cipset kullanıyordur Nlite ile xp cdne aşağıdaki linkleki sürücüyü entegre edeceksin. Nlite kullanımı forumda var. Dikkat etmen gereken sey Nlite ile eklerken AHCIX86 dosyayı seçeceksin

Please register to see this content.

MD5: C7AF59D17DF93A475CE6B9109794DF58

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...