Jump to content

Youtube'a Temiz Giriş


ylmzylmz

Recommended Posts

içerisinde .bat dosyası ve HOST dosyası olan küöük bir kodcuk. isteyen bat dosyası içindeki koda bakabilir. Bu kod sadece HOST dosyasını gereken yere yapıştırıyor. Ayrıca merak eden HOST dosyasına da bakabilir.

Tamamen temiz ve viruslu program kullanmanıza gerek yoktur. Kesinlikte her modifiyeli XP ye konacak türden.

Hayırlı kullanmalar.

NOT: Arkadaşımın yaptığı bir programdır.

:)

http://www.varol.us/wp-content/uploads/2008/08/varolus-youtube-giris.zip

ilgili açıklaması:

http://www.varol.us/yazilim/youtube-a-girmek-icin-program.html

Link to comment
Share on other sites

siz bilirsiniz. bende de OpenDNS ekli ama youtube açılmadığı oluyor. Gene de siz bilrsiniz.

Ayrıca temizden kastım çoğu youtube açıcı programlar trojanlı. Paylaşmak istedim. Sorun değil silebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

TRKY-DnsAyar 2.0.7

dns6fb.gif

TRKY-DnsAyar, kendi türündeki ilk ve tek programdır.

Bu programı geliştirme nedenimiz; günlük olağan internet kullanımımız esnasında alan adı sunucularındaki problemler nedeniyle sıkça karşılaştığımız "sayfa görüntülenememesi, alan adı bulunmaması, alan adı sunucu sorgu isteklerinin çok yavaş olması nedeniyle internette dolaşma hızının yavaşlaması,v.b." gibi olumsuzluklardan duyduğumuz sıkıntı ve bu sıkıntıyı bertaraf etme ihtiyacı duymamızdır.

TTNet'te çalışır durumda, hizmete hazır çok sayıda dns sunucusu vardır. Ama DHCP sistemlerindeki yapılandırma/bakım eksikliği nedeniyle; anlamsız bir şekilde; tüm kullanıcılarına aynı dns sunucusu adreslerini atayarak bu sunucularda yığılmaya ve yığılmanın sonucu olarak da yukarıda bahsettiğimiz performans problemlerine neden olmaktadır.

TRKY-DnsAyar kurulduğu andan başlayarak çalıştığı süre zarfında; TTNet ve Türkiye genelindeki diğer internet servis sağlayıcıları tarafından işletilen dns sunucularından iyi durumda olanlar arasından hazırladığımız listeden size en uygun olanını seçerek, en iyi performansı alacağınız dns sunucusunu kullanmanızı sağlar..

Sürüm : 2.0.7

Boyut : 502 Kb

Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)

Dil : Türkçe

İşletim Sistemi : All Windows

Download

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=trky-dnsayar&lid=873[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

eet arkadasım burda bi cok herkes kendini kevin sanıo onun için bişe paylasacagın zaman en az 10 sefer düşün ..

Her paylaşılanı kullanacağız diye bir kaide yok. Adam paylaşmış, tamam teşekkür ederiz kendisine..

Ama program işi pek sağlam iş değil. Trojanlısı var, vürüslüsü var...

Biz de dedik ki programsız bir yöntem var o en güvenlisi.

Biz onun paylaşımına birşey demiyoruz sadece daha güvenli başka yöntemlerden bahsediyoruz..

Hem arkadaşın da "ylmzylmz" arkadaşın "sorun değil silebilirsiniz" dememesi lazım gelir. Çünkü paylaşmışsın sen kullanan kullanır, daha iyi yöntemler bilen kullanmaz. İlla herkesin kullansın diyorsan kimsenin bilmediği birşey üret veya bul, paylaş..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 hafta sonra ...

Bende eskiden jacker ve türevlerini kullanıyordum. Youtube da videolar göstermez oldu. Sonra No Yasak diye bişey yükledim ondada justin.tv yi açmadı :)))))))) sonra no yasak programının oluşturduğu host dosyasından youtube bölümünü koplayıp yeni bir host dosyası oluşturdum. Şu anda sorunsuz girebiliyorum ama mahkeme kararıyla yasaklanmış bir çok siteye giremiyorum yinede. Bende DNS ayarlarını değiştim. Şu an daha önce giremediğim bir çok siteye programsız ve zahmetsizce girebiliyorum. Ağ bağlantılarımın özelliklerinden TCP IP özelliklerine girip Yeğlenen DNS sunucusunu 4.2.2.3 ve Diğer DNS Sunucusunu 4.2.2.4 olarak değiştirdim. Şu an sorunsuzca girebiliyorum. 3 tane alternatif yol var. Seçim Forum kullanıcılarınındır. Ben paylaştım takdir sizin. Kızmaca küsmece darılmaca yok. Herkese iyi çalışmalar iyi eğlenceler Byee.

Link to comment
Share on other sites

DNS Ayar Yerini Bilmiyen Olur Oda Benden Olsun.

Ağbağlantılarıma Gir.. Sol Panelden Ağ Bağlantılarımı Görüntüleye Tıkla.. Çıkan Yerel Ağ Bağlatısı (Ethernet Yada Hangisini Kullanıyorsan) Sağ Tıkla.. Özellikler Sekmesine Tıklayıp Orda İnternet Erişim Kuralları (TCP/IP) Yazar Ona Tıkla Sonra Az Altında Özellikler Vardır.. Ona Tıkla DNS Sunucu Adresini Aşağıdaki Sunucudan Al Gibi Bişe Yazar Onu Aktif Hale Getir.. Alt Tarafta Yeğlenen DNS Sunucusu Vardır Ona Yukarda DNS Paylaşmış Arkadaşlar Onlardan Birini Yazman Yeter. Diğer DNS Sunucusu Kısmını Boş Bırak Tamam'a Tıkla Bitsin Bu İş..

Link to comment
Share on other sites

dns ayarla tamam diyosunuzda vistada dns değiştirdikten sonra sorun çıkmıyor ama xp de diğer sitelere girmek istediğinizde dns hatası veriyor yani arkadaşın programı çok iyi xp için

yok oyle bısey dosdum bızde kullanıyoruz normal yada mod. xp

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...