Jump to content

Limsakda

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Limsakda

  1. Yazdıklarınız UEFİ sistemi desteklemez. Ben bunu kulllanıyorum. https://github.com/Shintaromardux/Chew-WGA-V0.9
  2. Hatayı buldum. Komutu aynı dizinden çalıştırmam gerekiyormuş. İlk yazınızda olduğu gibi. Kullanıcı adımla açılan cmd ekranında. " Ren old.txt new.txt " yazdım. Sonuç başarılı. Fakat dosya yolu gösterince. Açılan cmd ekranım, yine kullanıcı adı ile geldiği için, yol girdiğimde, dosya yolunu bulamıyor ve hatalı diyor. Bunu nasıl aşabilirim acaba? Demek istediğim, komut istemine önce yolu gösterip, sonra ren komutuyla isim değiştirmem lazım ama yapamıyorum. Tamamdır, hallettim. İçinde çalıştığınız dizini (yolu) değiştirmek için kullanılan komut. Örnek: cd\windows\system32 komutu, komut istemini Windows klasörü içindeki system32 klasörünün yoluna götürür. Seçilmiş dizin içindeki mevcut dosyaları ve klasörleri görebilmenizi sağlar. Buradaki yolu izleyerek ve değiştirerek, ulaşmak istediğim Windows içi klasörüne eriştim ve ismini değiştirdim.
  3. Ren komutu ile işlem yaptığımda, bu yazıyı veriyor. The syntax of the command is incorrect. Bu arada, yönetici hesabı ile işlem yapıyorum. Acaba, normal kullanıcı olarak mı denemem lazım?
  4. Teşekkürler, ilk fırsatta, sisteminizi kurup deneyeceğim. Bu arada, konu altında verdiğiniz kaynak linki görmemişim, dikkatsizliğime denk gelmiş.
  5. Herhangi bir yol, veya dosya yolu göstererek. Komut istemi ile, dosya adını değiştirmek istiyorum. Denediğim ilk şey, Ren "dosya yolu\eski.txt" "dosya yolu\yeni.txt" Nedense bu şekilde yaptığımda değiştirmedi. Herhangi bir sahiplik söz konusu değil. Yardımlarınızı bekliyorum.
  6. Kullandığınız WinPilot nedir? Onunla ilgili bir açıklama ya da link ekleseydiniz keşke. Şahsen bende, şüphe uyandırdı, bilmediğim bir şekilde oluşturulduğu için. İnternete gözgezdirdim, bu site çıktı. https://github.com/builtbybel/Winpilot Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Çalışmanız güzel görülüyor, sadece bu kısım bulanık kaldı kafamda.
  7. Eğer kodlar buradaki gibiyse, buradaki kodlarda yer alan tüm left; leri right; yazın öyle deneyin. Noktalama işaretlerine dikkat edin. Önemli olan tüm leftleri right yazmak.
  8. İnternet bağlantısı olduğu için, güvenli değil zaten. Normal bilgisayarlarda kullanılan Windows 10 benzeri sistemleri de, internet olmadan kullanırsak, en güvenli sistem olur. WinPE kullanımı dışında kullanılıyor demek oluyor.
×
×
  • Create New...