Jump to content

xwin7

Üye
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xwin7

  1. PeterWilkinson, 3 saat önce yazdı:

    Yaptırmışken bir ayna da yakışır.

    Darısı başına inşallah

  2. forjest, 16 saat önce yazdı:

    Ses izalasyonu yaptırdım şimdi kafam rahat. Aynı durum bende de olmuştu uyar uyar sürekli yine aynı. Ev yıkılıyordu anasını satayım. Masa sandalye çekme işlemlerinde çıkardığı ses uyuz edecek durumdaydı. Yalıtım şart yaptırmanızı öneririm. Yine de yeni eviniz hayırlı olsun değerli kardeşim.

    Aynı dertten muzdaribim.. bu gidişle yaptıracağım tavana bir yalıtım

    • Like 1
  3. erdal4444, 3 saat önce yazdı:

    Cok yuksek ses varsa sikayet edeceksiniz.baska bi yolu ses yalitimi yaptirmasinida soyleyebilirsiniz..

    Ses yalıtımını biz yaptırsak faydası olur mu o yaptırmaz

  4. tomyblack, 13 dakika önce yazdı:

    Laf olsun diye yorumlarda getirilmis biraz muziplik olsun anlaminda, fakat toplum maalesef belli bireysel yasiyor, teknoloji cagi sosyallesmeden uzak bireysel bir toplum meydana getirdi ki bu her yerde ayni, bizde avrupada saat 22 den sonra komsu ses yapamaz yapar ise polis cagirabiliyoruz ama inan anlamiyorlar. Peki anlamayanlar kimler dersiniz. Afrikali, Arap ve Turk topmluma yani uzulerek belirtmek gerekirse ne yazikki tamami musluman toplumu biz hala sivillesemedik. Nereye gitsek ayniyiz.

    Derin konu, bu tarz insanlara duzgun uslupda pek bir sey ifade etmez cunku akli selim insan soylemeden anlayabilendir. Aklini sadece kendi cikari icin kullanan insanlardan uzak duracaksiniz. Ama buda imkansiz oluyor. Siz yinede bir deneyiniz,  duzgun usluptan anlamiyor ise zaten insanliktan nasibini almamistir uzak durunuz. Bir pislige bastiginizda ayaginiza bulasan pislik hanenizin icine kadar koku gelmesine sebep olur yani olay buyur.

    güzel söylemişsiniz bazı arkadaşlar maytap geçmiş ama gerçekten gürültü konusunu önemli kalitesiz izolasyon malzemelerinden oluşturulan duvarlar vs vs. Gördüğüm ilk fırsatta söyleyeceğim. Artık devamı gelirsede ALLAHA havale edeceğim...

    • Like 2
  5. PeterWilkinson, 3 saat önce yazdı:

    Siz de gece eşinizle çift kale maç yaparken her gol atınca "goll!!!" diye bağırın. Ayıp olmuyor mu diye kapınıza gelince sizinki ayıp olmuyor da bizimki mi ayıp oluyor dersiniz...

    Senin başına da gelirse bir gün konu açınca buna benzer lakayit bir cevap yazacam

  6. AdnanGumus, 58 dakika önce yazdı:

    bunlar insanlıkla anlamazlar ya şikayetçi ol yada sende onu rahatsiz et her maçta gümbür gümbür müzik aç 

    katılıyorum insanlıktan nasibini almamış keko ile uğraşmak istemiyorum.

  7. akillialtay1995, 6 dakika önce yazdı:

    İstanbul'da oturuyorsan bunu yaşaman normal. O kişiye düzgün bir üslupla uyar. Eğer uyarmana hâlâ bas bas bağırmaya onu ya polise ya da yöneticiye şikayet et. Kamera koyman da iyi olur.

    İstanbul'da oturuyorum. Uyaracağım. Bir kere demiştim işte asansörde maç görünce dayanamıyorum demişti zaten o zamanda hemen kapı açılmıştı konu'nun üzerine daha fazla konuşamamıştık.

  8. bozart, 4 dakika önce yazdı:

    Maç günlerinde yine bağırır ise kamera yi açıp bağırdığı zaman kayıt yapın sonra karakola gidip şikayet edin.

    Bizim duyduğumuz sesi kamera kaydeder mi bilmiyorum ama denerim üstadım. Çok hızlı bağırıyor ani gelişiyor.

    alcalmc, 3 dakika önce yazdı:

    Münasip bir uslupla şikayetinizi yüzyüze dile getirin. Eğer olmuyorsa yönetime aynı üslupla bildirin uyarsınlar. Daha olmuyorsa şikayette bulunun. İnsanlıktan anlıyorsa, sesini alçatarak izler artık. Ama fanatik taraftarlara işleyeceğini pek sanmıyorum.🙃🙃🙃 

    Münakaşa, kavga, gürültüye bulaşmayın uzak durun.

    Gödüğüm ilk fırsatta uygun bir dille ifade edeceğim yine yapmaya devam ederse yöneticiye mesaj yazacağım birde o konuşsun. Kavga gürültü uğraşmak istemiyorum stres yapmakta istemiyorum.

    • Like 2
×
×
  • Create New...