Jump to content

KiNGHaZe

Üye
  • Posts

    1254
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

KiNGHaZe last won the day on October 13 2018

KiNGHaZe had the most liked content!

Profile Information

  • Male
  • Unattended Programs,Android Development,Modifying Windows

Recent Profile Visitors

13114 profile views

KiNGHaZe's Achievements

  1. Normalde konu bana ait lakin yeni eklenen "24h2" olanlar farklı birinin çalışması. Menzil hoca kafasına göre eklemiş. Senden ricam son paylaştığın içerikte benim ismimi kaldırman, farklı biri o çalışmayı hazırlayan.
  2. Son paylaşılan içerik bana ait değil, farklı birinin yapımı bilginiz olsun.
  3. GNU Wget, internet ağı üzerinden dosyalar indirmeye yarayan, komut satırı üzerinden kullanılan bir indirme yöneticisi.
  4. Tam olarak böyle zaten, kopyalama hızları çok farklı oluyor. Eğer dosyayı bir kaç kez kullanırsan önbelleğe alır hızlıca kopyalar bir anda.
  5. Önemli olan tüm kopyalama süreci boyunca ortalama hızı görmek video olarak tüm süreci paylaşır mısın? Hangi diskten hangi diske kopyalıyorsun. SSD-HDD vs Hali hazırde önbellekte-ram'de olan dosyalar zaten çok hızlı kopyalanıyor.
  6. Tek tek yapılması gerekmiyor, varsayılan olarak zaten böyle geliyor boyut sıralaması aktif. Sanal sisteme kurup test edilebilir, diğer kullanıcılarda bu şekilde olduğunu görebilir. Kopyalama hızının ram ve kullanılan disk ile ilgisi var bu işletim sistemi ile ilgisi yok denecek kadar azdır. Lite sistemde arka planı meşgul eden hiç bir şey yok.
  7. Lite daha performanslı, eğer bunlara ihtiyacın yoksa lite kurmanı öneririm.
  8. Win11 perf denemenizi öneririm. Win11 lite içinde update store ve xbox bulunmuyor dolayısıyla her oyuna uygun değil.
  9. Internet Download Manager 6.42 Build 19 | Katılımsız Boyut: 9,39 MB Dil: Multi Language (TR) Kullanım: Full Sürüm MD5: 50992A8DC0AC7A7640588AA498C9CA84 Platform: Windows XP ve Üstü [x86 & x64] .: Kurulum Notları :. # Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır. # Kullanıcı Adınıza Göre Lisanslanır! # Önceki Sürümün Kalıntılarını Tamamen Temizler. # İlk Açılışta Ekrana Gelen Öneriler Ekranı Kapatılmıştır. # Güncellemeler Tamamen Kapatılmıştır Butonları Bile Çalışmaz. # IDM Direk Olarak Yönetici Olarak Çalışacak Şekilde Ayarlanmıştır. # 4 Adet Tema eklendi. Varsayılan tema Windows 10 olarak ayarlandı! # Patch Programı İçermez. Patchlenen Dosyalar Direk Kuruluma Gömüldü. # Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz… Link 1 | Link 2 | Link 3
  10. Tablet gibi dokunmatik sistemler için uygun değil.
  11. Boyuta bastığınızda çıkar, boyut silinmez onlar sistemin temel bileşenleri.
  12. Düşencelerinizde haklılık payı var lakin konuda yapılan açıklamalarda boş yere değil. Şimdi bunları okumayıp indirip sonrasında şu çalışmıyor bu çalışmıyor şunu nasıl geri yüklerim gibi yorumlarda hoş değil. Sonuç olarak oraya boş yere yazılmıyor o yazılar Ben normal güncel sistemlerde paylaşıyorum isteyen ordan indirsin, lite sistemlerin amacı ve kullanımı farklı.
  13. Sistemin açıklamasında zaten silinen bileşenler yazıyor, orjinal sitesindeki konuda admin olarak hesap açılacağı da yazıyor. Dolayısıyla bunları okuyup kabul ettiğiniz varsayılıyor. Ayrıca sistemde bluetooth wifi gibi driverların hepsi çalışmakta herhangi bir driver silinmesi veya çalışmaması gibi şeyler yok. Bluetooth hizmetlerden kapalı onları açıp driver yükleyip sistemi yeniden başlattığınızda sorunsuz çalışacaktır. Bu işletim sistemi lite zaten ve yine aynı orjinal sitesinde önce sanal makinede kurup test edin sizin istediğiniz özellikler varsa kurun diye ibareler var. Yani sistem kusurlu değil, sistemden çıkarılan bileşenler özenle seçildi. Admin hesabı gelmesinin sebebi oobe ile ilgili yaşanan sıkıntılar otomatik atlatıyorum.
  14. Internet Download Manager 6.42 Build 18 | Katılımsız Boyut: 9,38 MB Dil: Multi Language (TR) Kullanım: Full Sürüm MD5: A9CC36F4F59AC10026BBE1E327465D47 Platform: Windows XP ve Üstü [x86 & x64] .: Kurulum Notları :. # Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır. # Kullanıcı Adınıza Göre Lisanslanır! # Önceki Sürümün Kalıntılarını Tamamen Temizler. # İlk Açılışta Ekrana Gelen Öneriler Ekranı Kapatılmıştır. # Güncellemeler Tamamen Kapatılmıştır Butonları Bile Çalışmaz. # IDM Direk Olarak Yönetici Olarak Çalışacak Şekilde Ayarlanmıştır. # 4 Adet Tema eklendi. Varsayılan tema Windows 10 olarak ayarlandı! # Patch Programı İçermez. Patchlenen Dosyalar Direk Kuruluma Gömüldü. # Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz… Link 1 | Link 2 | Link 3
×
×
  • Create New...