Jump to content

Zeyno06

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Zeyno06

Recent Profile Visitors

94 profile views

Zeyno06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Selam.   Özellikle ON4 TV'nin düblaj film ve dizilerini izlemek ve kaydetmek için yeni bir TV aldım.   Philips 40PFK4509/12 televizyonu, ayarladığım zaman belirli saatler arasını USB disk'e kaydedebiliyor. Çok güzel bir özellik. Ancak sorun şu ki, televizyon USB diski takınca kendisi özel bir şekilde biçimlendiriyor ve filmleri öyle kaydediyor. Kayıtlı filmleri TV'den açıp izleyebiliyorum. Ancak USB diski bilgisayara takıp filmleri bilgisayara aktarmayı denediğimde ise bilgisayar diski görmüyor. Diskin biçimlendirilmesi gerek uyarısı geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Özel bir program var mı bunun için? Kaydettiğim filmleri bilgisayara aktarmak istiyorum. Teşekkürler.
  2. YANLIŞ ALARM!   Neden sadece belirli bir filmde oluyor diye düşünürken http://www.hintcefilm.com/zir-e-poost-e-shahr-2001-izle-turkce-altyazilisite sahipleri ile irtibata geçtim. Facebook'ta gelen cevap aşağıdadır:     Yine de hepinize teşekkür ederim.
  3. Combofix Windows 8.1'de çalışmıyor. Diğer işlem çok zor gibi geldi bana. Başka bir yöntem yok mu?
  4. Merhabalar.   Bilgisayarımdaki tüm internet browser programları mesela İnternet Explorer, Opera, Chrome, Firefox, Yandex'te yaşanıyor bu. Browserların anasayfası değişmemiş. Ancak belirli bir süre gezintiden sonra, mesela bir sinema sitesini gezerken aniden eporner adlı bir porno sitesine yönlendiriliyorum. Bu virüs olmalı.   Ve araştırınca YAC (Yet Another Cleaner) adlı bir programın bunu tamir edeceğini okudum ve denedim ama olmadı. Ne yapmalıyım? Windows 8.1 kullanıyorum ve tüm browserlarımı bu virüsten kurtarmalıyım. Eset NOD32 de bir iş görmüyor.   Teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...