Jump to content

Karacabey57

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Karacabey57

  1. Merhaba arkadaşlar yeni bir pc altım laptop. ^yıllık bilgisayarım wifi ile sorunsuzca bağlanırken yeni bilgisayar ile wifi ağına yok yavaş derecede bağlanıyorum. Bazen siteleri açıyor bazen açmıyor. Modemin yanına gittiğimde sorun yok. Cep telefonu ile bile hızlı giriyorum. Ancak pcde sorun oluyor. Neden olabilir?  
  2. Evet Servisi aradım maalesef desteklemiyor dedi. Yapacak birşey yok galiba?
  3. Merhaba. Uefi ayarlarını yaptım. Windows Xp cdsinden kuruluma başlıyorum. dosyalar yükleniyor. Ancak tam hdd biçimlenidrme ve sistem kurulacak alana gelmezden önce mavi ekran hatası alıyorum. Cdyi değiştirdim ama yine aynısı oldu. Diski biçimlendirdim yine de değişmedi sonuç..
  4. Teşekkür ederim. Bir de bize windows 8 cd veya seriali verilmedi. Gömülü geldi zannediyorum. İlerde win 8'e dönmek istersek seriali nasıl bulabilirim?
  5. Merhaba arkadaşlar. Biz Samsung NP270E5J-K05TR 15,6/CEL 2957U/4/500/W8.1 böyle bir bilgisayar aldık. Ancak bunu Xp'ye döndüreceğiz ve sadece Xp ile çalışan bir muhasebe programı kuracağız. Bu bilgisayarın Windows Xp için dirverleri bulunur mu? bir sorun ile karşılaşır mıyız?
×
×
  • Create New...