Jump to content

titanpegasus

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About titanpegasus

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

98 profile views

titanpegasus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. İlginiz için teşekkürler ama app.manifest dosyasındaki satırı  requireAdministrator değiştirince clickonce desteklemiyor gibi hata veriyor , derlemiyor. VS2012 Ultimate mi yüklemeliyim ?
  2. Programda windows 8.1 keyini hızlı girmek için slmgr.vbs çalıştırmak istiyorum.Akşam ekran görüntülerini yollarım. Textboxdaki keyi komutla birlikte cmdye yolluyor . Butonun kodu   System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process(); System.Diagnostics.ProcessStartInfo startInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo(); startInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden; startInfo.FileName = "cmd.exe"; startInfo.Arguments = "/C" + " slmgr.vbs -ipk " + textbox1.text; process.StartInfo = startInfo; process.Start();   Çalışıyor ama yönetici olmadığı için yapılamadı diye uyarı çıkıyor. Bunu nasıl yönetici olarak yapabilirim?
  3. C# da bir proje yapıyorum. Fakat yönetici iziniyle başlaması gerekiyor. Bilgisayarda visual studio 2012 pro yüklü. App.manifest dosyasından require administrator yapıyorum. Clickonce desteklemiyor gibi bir uyarı çıkıyor. Bunu nasıl çözerim? 2. bir sorunda butona basıldığında cmd de bir komut gerçekleşiyor. Bu komutu yönetici olarak nasıl başlatırım?
×
×
  • Create New...