Jump to content

PortableTNCTR

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About PortableTNCTR

Recent Profile Visitors

136 profile views

PortableTNCTR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bu programı bende çok aradım. Fakat PRO sürümünü bulamadım. :( Diğeride freeden farkı yok. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
  2.   Restorator ile silme olayını deneyecem. Yorumun için teşekkürler. :)     TugruL -> Belirttiğim olay Cameyo için geçerlidir. Konu başlığına göre cevap verdiğim anlaşılmasın.
  3.   Spoon Studio programını ilk defa duydum. Araştırdım şu anda fakat program hakkında pek fazla bilgi yok. :( Videolu anlatımı filan olsaydı baya kolaylaştırırdı işi.  Elinde varsa güzel anlatımlar vb. bir konuda toplarsan çok sevinirim. Konuda hem programın son sürümü, hemde anlatımı olursa çok makbule geçer. Bu konu hakkında cevabını bekliyorum. Değerli yorumun için teşekkürler. :)     Eski sürümü elimde mevcut. Fakat son sürüm için kaldırma çözümleri arıyorum. İlgin için teşekkür ederim.     Şu anda bu programı araştırıyorum. :) Fakat Cameyo'yu denedim zamanında. Splash o'da atıyor ve o anda hangi program çalışıyorsa o programın çöp dosyalarını da sıkıştırıyor otomatik olarak. Splash problemi olmasa kullanılabilir. :)
  4. Merhaba arkadaşlar. Sitenin bu bölümünü inceledim. İnternette de araştırdım. VMWare ThinApp v4.7.0.519532 sürümünü kullanıyorum. Bu sürüm veya daha üst sürümlerde programı portable hale getirdikten sonra programı açtığımızda sağ altta çıkan Splash (Resim görünümünde reklam [Fotoğraf 1])'ı nasıl kaldırabilirim? Fotoğraf 1 (Resim görüntülenmiyorsa buraya tıklayın.)
×
×
  • Create New...