Jump to content

Pr0GaMeR

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pr0GaMeR

  1. İlgi ve alakanız için sonsuz tşkler. formatımı attım ve driverlarıda kurdum şimdi sistemimi yedek almak için bana full bir acronıs paylaşan varmı saygılar...
  2. son bişi sorcam format attıktan sonra driverlarlar uğraşmamak için driver genius diye bir programla driverları yedek aldım.format attıktan sonra bu yedek aldığım driverları yüklemede yardım edermisiniz?
  3. birazdan atıcam ilk denemem tnctr ye çok tşkler bana çok yararı oldu bu format konularında..format atarsam büyüksün tnctr :D
  4. [quote name='yasak_ask' date='31 July 2012 - 23:33 ' timestamp='1343766820' post='1226310'] Formatta dskleri gösterdiği bir bölüm var. Aşağıdaki resimde sadece c var. senin bilgisayarda c ve d olacak. [img]http://www.dimexpro.eu/en/computer-support/images/Windows_XP_format/windows_xp_format_6.jpg[/img] Sen d ye dokunmadan c yi seçip kuruluma devam edersen d diskindeki bilgiler olduğu gibi kalır. [/quote] yane o zaman benim acronıs true image ye ihtiyacımdamı yok?
  5. Arkadaşlar ben ilk defa pcyi formatlayacamda ben acronıs true image ile d diskini yedek almak istiyorum.nasıl yapcam bilen varmı?ve aldığım bu yedekten sonra format ekranındaki disk bölümleme yerinde d diskini formatlıyimmi?
×
×
  • Create New...