Jump to content

sturer

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sturer

  1. Hp dv 6000 serisi pc'm.Format atıldı ama recovery D de duruyor silinmiş bir şey yok.Faal duruma geciremiyorum.nasıl yapılacağını bilmiyorum.Format atan dışarıdan bilgisayar tamir eden bir yer.Hp'ye göndermedim.gönderirsem biliyorum ki 1 ayda ancak geliyor.Ekran kartını dışarıdaki bilgisayarcı arkadaş değiştirdi.Bu olayları sanıyorum pek bilmiyor olduğundan bu şekil kaldı elimde...)))Ama şu an bu sözü edilen pc'yi kulanıyorum.Tek sorun Recovery'yi kullanamıyor olmam..İlginiz ve alakanız için sonsuz teşekkür ve saygılarımla..
  2. sturer

    Recovery

    Recevery etkinleştirdim.sonra yeniden başlat dedim.Pc karardı.Yani windows gitti.Tekrar windows'u yüklettim.Ben daha önceleri F11 ile başlatıyordum.Şimdi buda olmuyor.Ama şu an pc.'yi bu durumda kullanıyorum.Bu durumu kesin nasıl çözeceğim bilmiyorm.(recorverin başlangıç botunu etkinleştir eger silmediysen recorveri ve ön yükleme dosyalarını)sözü edilen durumumu gerçekleştirdim acaba..Biraz önce Recovery klasörünün üzerine tıklayıp sağ tuşladım orada komut penceresi ile aç diyor.Orayı kullanamadım tekrar pc'de problem yaşarım diye.Tekrar tekrar teşekkürler ilgi ve alakanız için...
  3. Hp bir Notebook pc'm var.Yedeği olan RECOVERY (F11) tuşu ile çalıştırıyordum.Bu işlem sorun çıkarmaya başladı.Pc'nin ekran kartını değiştirttim.Bundan önce virüs girmişti Pc'ye.Bu olay sebep midir.değilse sorunu nasıl çözebilirim.Daha önce bir yorum okumuştum,yorumda Disk yöneticinde Recovery aktif et diyordu.Etkin hale getirdim.Pc yi kapatıp açtıkktan sonra ekran iptal oldu.Windows XP yi yüklettim.Şu an Recovery f11 ile çalışmıyor.Nasıl halledilir.Yardımlarınızı bekliyorum..
  4. sturer

    Recovery

    D kısmında RECOVERY duruyor.Fakat bir başka yorumlardan bakarak deneme yaptım.Ekran karardı.windowsu tekrar kurdurdum.Yorumda Disk yöneticisinden etkinleştir diyordu.Yorumunuz için teşekkür ederim.Pardon DVD si yok zaten elimde..
  5. Metre küp'e çevrileçek kerestenin en.boy ve yüksekliğinin çarpımı ile elde edeceksiniz.

  6. Hoşbulduk.Bu siteyi 1-2 dk gedikten sonra hemen katıldım.Gördüğüm kadarı ile yararlı bir site.Saygılar...

  7. sturer

    Recovery

    Bilgisayarımda RECOVERY formatlandıktan sonra çalışmıyor.Şimdiden Tşekkürler yardımlarınız için.
×
×
  • Create New...