Jump to content

DrMakarna_

Üye
  • Posts

    1428
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DrMakarna_ last won the day on August 30 2012

DrMakarna_ had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

24114 profile views

DrMakarna_'s Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

97

Reputation

  1. Ben anydeski ana pc de sürekli onay istiyor diye biliyordum team viewer de sürekli şifre değiştiriyor
  2. Laptop hocam 2 saat falan idare eder daha uzun giderse kuzene açtırırım
  3. Herkese iyi günler dilerim. Bir süre başka şehirde olmak durumundayım. Bilgisayarı evde açık bırakıp tabletten uzak masaüstü bağlantısıyla bağlanmak istiyorum. Kişisel bilgisayarımı bir sanal sunucu gibi ip ve şifre ile uzaktan nasıl bağlanırım?
  4. Hocalarım selamlar buradan çok önceden bir tweaker indirmiştim sistem dosyalarını temizleyip sıkıştırıyordu alan açıyordu. Bu işi yapacak temiz bir tweaker tavsiyenize ihityacım var. Bilgisayarda alan açmalıyım. Yardımcı olacak değerli hocalarıma şimdiden teşekkür ediyorum.
  5. Yorumlarınıız içn çok teşekkür ederim. Sanırım data bir yerlere düşmüş farklı lokasyonlardan basit girişler deniyorlar ama 2fa sms gibi doğrulamalar olunca giremiyortar
  6. Herkese iyi günler dilerim dün bir dosya indirmeye çalışırken dosya indirme sitelerindeki fake yönlendirmelerden birine düştüm ve virüs program yüklemişim. Chrome açıp tam ekran yaptı virüs kapanmadı hemen bilgisayarı kapatıp format attım bir kısım gmail outlook facebook twitter hesaplarının şifreleri düşmüş. Bir kısmını değiştirdim ama hesapta kayıtlı belki bin tane şifre var. Hepsini tek tek değiştirmem imkansız. Ne önerirsiniz?
  7. Bu paylaştığınız sistem 64 bit mi, bunun 32 bit olanı tavsiye ediyorsunuz değil mi
  8. Cevabınız için teşekkür ederim. 2 gb ram 32 gb ssd var. 11 inç bir ufaklık. Minikliği sebebiyle hoşuma gidiyor o yüzden olabildiğinde performans almak istiyorum. Android denedim ama aç kapat süresi çok uzun oluyor. Celeron n3050 işlemci varmış
  9. .Epey düşük sisteme sahip asus tp200s bir pc var elimde. Ona siz bu sistemi mi önerirsiniz androd bir sistem mi önerirsiniz?
  10. forjest hocam, daha önce hiç bir programı pc den yedekleyen, yedeklendiği ayarlarıyla başka bir bilgisayara tekrar kurabilen bir progarm biliyor msunuz?
  11. Herkesin ramazanı mübarek olsun hayırlara güzelliklere vesile olsun. Benim bir bilgisayarımda kurulu olan telegram ve 64gram programlarını içinde kurulu olan hesaplarla birlikte başka bir bilgisayara aktarmam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Android telefonlarda swiftbackup gibi programlarla root yetkisi verip bunu yapabiliyorum bunu bilgisayarda da yapabilir miyim?
  12. Hocam elinize sağlık güzel sistem olmuş dün kurdum. Güncelleştirmelerde 22h2 02 güncelleştirmesi Yükleme hatası - 0x800f0983 hatası vererek yüklenmiyor. Ne yapmam gerek acaba veya bir şey yapmalı mıyım
  13. teşekkür ederim indirdim. yükleyemedim ama add-appxpackage : Deployment failed with HRESULT: 0x80073D31, Paket ana bilgisayar çalışma zamanı bağımlılığıyla veya ç akışma doğrulamasında başarısız oldu. Windows cannot install package Facebook.InstagramBeta_42.0.23.0_neutral__8xx8rvfyw5nnt because this package depends on a framework that could not be found. Provide the framework "Microsoft.MicrosoftEdge.Stable" published by "CN=Microsoft Corporation, O=Microsoft Corporation, L=Redmond, S=Washington, C=US", with neutral or x64 processor architecture and mi nimum version 1.0.0.0, along with this package to install. böyle bir hata aldım
×
×
  • Create New...