Jump to content

custamc

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by custamc

  1. akustikgitar34, 08.01.2021 - 00:21 yazdı:

    VirtualBox sanal işletim sistemi kurmanızı ve kullanmanızı sağlayan ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir yazılım. Vmware ve Virtual PC gibi alternatiflerinin yanında kolay kullanımı ve açık kaynak kodlu olması ile göze çarpıyor. VirtualBox bilgisayarınıza ikinci bir işletim sistemi ister Linux, isterse Windows Vista olsun sanal olarak kurabilmenizi sağlıyor. Program yapımcıları tarafından uyumluluk testi için, herhangi bir bilgisayar kullanıcı tarafından yazılım test etmek için,sanal ve farklı bir işletim sistemi kurmaya yarıyor. İşletim sisteminin kullanacağı donanım miktarını (HDD,RAM ve bu gibi) kurulum sırasında seçebiliyorsunuz. Kolay gelsin.....!

    merhaba ben bu açılamadan cok iso olarak gosterdigimiz zaman boot etmiyor mevcut atmış oldugunuz iso dosyası

  2.  

    dostum görsel menüyü bazı laptoplar ve pc ler açmaya bilir bu bilinen bir şey.. dos menüyü yapmamın sebebide bu ama sen başka bir pc de gorsel menüyü dene eğer açmıyorsa bir yerde bir şeyleri yanlış yapmışsındır demekki... eğer başka bir bilgisayarda açıyorsa o önceki denediğin makina desteklemiyor demektir.


     

    boot.wim mi istiyor ilginç ne yaptında bunu çağırdı sistem anlamadım... backtrack iso dosyasının adını  1.ISO  olarak değiştirip freebox/root klasörüne kopyala sonra freebox menüsünden çalıştır.

     

     

    üstadım 1 olarak degiştirdim fakat belli bir noktadan sonra ilerlemiyor startx yapamıyoruz 

    bunu ben farklı bir programla unetbootin-windows-608 boot yaptım flashtan direk çalıştı

    flashtaki dosyaları iso yaptım fakat usb boot ozelligi olmadıgı için çalışmadı

     

     

    yanii çözemedim kısacası


    hocam nt6 ile windows oluyor ama backtrak olmuyor

×
×
  • Create New...