Jump to content

Zorunlu Üye

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Zorunlu Üye

Recent Profile Visitors

182 profile views

Zorunlu Üye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler, Ama cevabı halen aramaktayım. Geçtiğimiz günlerde; "wpa.dbl" ve "wpa.bak" bu iki dosya aktivasyon ile alakalı olduğunu gördüm ama orjinal cd ye bunları nasıl entegre edicez? ( CAB içinde mi yoksa "wpa.db_" veya "wpa.ba_" şeklinde mi?) Bu iki dosya değil ise aktivasyonu geçmesi için ne yapabilrim?
  2. Merhabalar, Elimde XP Pro Sp2 Orjinal cd'si mevcut. İstediğim şey sadece Aktivasyon işlemini yapmayan ve SATA sürücülerini içine entegre edip kullanabileceğim bir ISO kalıbı yaratıp bu imajı kullanarak işletim sistemini yüklemek. Orjinal CD'yi makineme kopyaladım, ISOBUSTER kullanarak BOOT imajı da alıyorum, Gerekli güncellemeleri entegre ediyorum. Ama kurulumdan sonra aktivasyon işlemini yapmaması için hangi dosyayı veya hangi ayarı yapmalıyız? Konuyla ilgilendiğiniz için şimdiden çok teşekkürler..
  3. Selam, Cpu-z isimli program ile anakartın modeline bak! Daha sonra bu modelin en yüksek hangi CPU desteklediğini öğren. Bu notebook model numarası ile hata yapma ihtimalin yüksek. Sen cpu-z veya anakart marka modelini gösteren bir program ile bak ve ona göre araştır. [img]http://www.playtool.com/pages/chipsetdrivers/cpuz.gif[/img] http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Sağ tarafta işletim sistemine göre 32bit veya 64bit olarak zip dosyayı indirebilirsin. Yok kardeşim cpu-z işime yaramadı dersende : http://download.cnet.com/Everest-Ultimate-Edition/3000-2086_4-10499291.html?tag=mncol;1 Alternatifleri değerlendir Daha sonra marka modele göre desteklediği CPU yu öğren ve ona göre karar ver
×
×
  • Create New...